Uzeniny Příbram udělají radost všem, kteří nedají dopustit na kvalitní předkrm, a přichází s novinkou v podobě delikátních tenkých plátků hovězího carpaccia. To obsahuje 98 % hovězího masa ze zadní kýty. Kromě vysoce kvalitního a chutného masa myslí v Příbrami také na naši planetu, carpaccio je totiž zabalené v inovativním obalu, který z velké části tvoří plně recyklovatelný papír.
Hovězí carpaccio pocházející z italských Benátek, je dnes vyhledávaným předkrmem v restauracích po celém světě. Dopřejte si tento lahodný pokrm i u vás doma a vsaďte na delikátní tenké plátky hovězího carpaccia od Uzenin Příbram. Obsahuje 98 % masa ze zadní kýty, je vyrobeno pod tím nejpřísnějším dohledem, z toho nejkvalitnějšího masa. Carpaccio je zabaleno v inovativním obalu, kde převažuje papír nad plastem. Papírový tácek, který tvoří celých 71 %, tak stačí vložit do modrého kontejneru a bez problému vytřídit.
Recept na rychlou a zároveň delikátní večeři:
Potřebovat budete:
-
Půl polévkové lžíce olivového oleje
Balsamico dle chuti
Pepř a sůl dle chuti
Nastrouhaný parmezán dle chuti
Hrst nasekaných piniových oříšků
Rukola
Hovězí carpaccio od Uzenin Příbram
Pečivo dle libosti – např. ciabatta nebo foccacia
Postup:
Rozložené plátky hovězího lehce pokapejte olivovým olejem a balsamicem. Dle chuti opepřete, posypejte hoblinkami parmezánu, přidejte nasekané piniové oříšky a lístky čerstvé rukoly. Ke carpacciu si můžete opéct bagetku nebo podávat jiné pečivo, jako je ciabatta či foccacia. Delikátní chuť skvěle podtrhne červené víno.
Hovězí carpaccio od Uzenin Příbram zakoupíte ve 100 g balení za 49,90 Kč v prodejnách Kaufland.