Od 25. září do 5. října 2024 probíhá hlasování o Cenu veřejnosti v soutěži eŽena na www.podnikavazena.cz. Tato originální soutěž pro ženy podnikatelky opět nabízí příležitost ocenit jejich práci, podnikatelského ducha a kvalitu jejich služeb. Je to šance, jak ukázat světu, že ženy mohou úspěšně zvládnout vlastní byznys a přinášet skvělé produkty svým zákazníkům.

Pro koho je soutěž určena?

Soutěž eŽena je určena ženám podnikatelkám, které provozují vlastní e-shop a pravidelně posílají své výrobky či služby svým zákazníkům. Zúčastnit se mohly také ty ženy, které teprve plánují založit svůj vlastní e-shop. Každá podnikatelka, která splnila podmínky soutěže, měla šanci se přihlásit od 1. července do 31. srpna 2024 a vyhrát zajímavé ceny.

Jaké ceny jsou ve hře?

Nejhodnotnější ceny nabízí generální partner soutěže, společnost General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., která poskytne finanční podporu na rozesílání balíků zdarma. To je skvělá příležitost pro e-shop podnikatelky, které chtějí snížit své náklady a zároveň rozšířit své podnikání.

Další hodnotné ceny věnovali partneři jako ELEGA spol. s r.o., Cannor Natural Health Care s.r.o., Vinařství Ježková, CitiZen, Svaz výrobců skla a bižuterie, BAREFOOT BOTKY paní Kalábové nebo Magazín TradeNews. Tyto ceny podporují nejen podnikatelské aktivity, ale také zdravý životní styl a krásu, což je pro ženy v podnikání neocenitelnou pomocí.

Jak hlasovat?

Výběr je z 10 inspirativních podnikatelských příběhů, které reprezentují silné a odhodlané ženy, jež překonaly výzvy podnikání a dosahují svých cílů. Hlasovat můžete přímo na webu www.podnikavazena.cz a podpořit tak svou oblíbenou podnikatelku. Hlasování končí 5. října 2024, takže neváhejte a zapojte se ještě dnes!

Pojďte společně s námi ocenit úsilí a talent podnikavých žen a hlasujte pro tu, která vás nejvíce oslovila.

Zdroj: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR)
Autor: Redakční text
Foto: se souhlasem AMSP ČR

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account