Porodní asistentka, dětská sestra, laktační poradkyně a v neposlední řadě maminka. V 18. díle podcastu #dolebezstarosti nebyly 4 různé hostky, ale jedna jediná, která zastává všechny uvedené role. Její jméno je Mgr. Lucie Ottová a nadchne vás svým naprosto věcným a praktickým přístupem.

Vzhledem k tomu, že se jedná o podcast zaměřený na intimní partie žen, rozhovor je, co se témat týče, velmi pestrý. Dozvíte se, jak si vybrat porodnici a vyhnout se nešvaru dnešní doby, který způsobily sociální sítě. Ale zabrousíme i do těch jižních oblastí. Jaké změny se odehrávají v intimních partiích těhotné ženy? Jak správně pečovat o porodní poranění a co si s sebou vzít do porodnice, abyste starosti tam dole minimalizovala? Dostanete velmi praktické informace, které se na bezedném internetu jen těžko hledají.

Foto: se souhlasem Gynella

Gynella s Lucií probrala i diskusní fóra, která jsou obzvláště u maminek velmi oblíbená a často tam chodí získávat rady a doporučení od jiných uživatelek. Je tohle ten správný zdroj? A kde popřípadě hledat právě relevantní informace?

Vzhledem k tomu, že se s námi Lucie podělila o svůj porodní příběh (který je mimochodem jen půl roku starý), přesvědčila nás o svých kvalitách a zkušenostech porodní asistentky. Takže všem nastávajícím maminkám, ale i ženám, které těhotenství teprve plánují, tento díl vřele doporučujeme. Příjemná půlhodinka, která vám bude dělat společnost třeba při řízení, uklízení nebo procházce.

Foto: se souhlasem Lucie Ottové a Gynella

Zdroj: Lucie Ottová

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account