Největší beauty událost podzimu je již za dveřmi a přinese opět spoustu novinek i oblíbených stálic ze světa kosmetiky, vlasové péče, manikúry, pedikúry, nehtového designu, wellness či zdravého životního stylu. Veletrh FOR BEAUTY se uskuteční ve dnech 4. a 5. října 2024 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program a na akci se objeví i řada známých osobností. Chybět samozřejmě nebude ani letošní tvář veletrhu Karolína Mališová.

Ve dvou výstavních halách se budou během dvou dnů prezentovat české i zahraniční značky, příchozí se mohou zúčastnit zajímavých workshopů nebo odborných prezentací přímo na stáncích vystavovatelů a stanou se také svědky několika profesionálních soutěží. „Veletrh FOR BEAUTY a profesionální soutěže patří neodmyslitelně k sobě a my o ně návštěvníky samozřejmě ani na podzim neochudíme. Naopak! Těšit se můžete například na Beauty Foot Cup – Mistrovství ČR profesionálních pedikérů, Barber Battle junior – studentskou holičskou soutěž ČR v barberingu nebo Nailpro Czechia – šampionát v nail designu a nail artu,“ říká ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Celou řadu prezentovaných produktů si lze přímo na místě vyzkoušet a zakoupit za speciální veletržní ceny. Na hlavním pódiu bude po celou dobu veletrhu probíhat doprovodný program, jehož moderace se opět ujal Aleš Lehký, který je zároveň hlasem veletrhu. Návštěvníci mohou dále využít zdarma profesionálních služeb odborníků, kdy například Make-Up Institute Prague nabízí líčení a odborné konzultace, profesionálové z Glamour Lashes zájemkyním zase bezplatně prodlouží řasy či upraví obočí do požadovaného tvaru pomocí laminace, a to včetně samotného barvení. Své značky na podzimním veletrhu představí také například Ornella Koktová, Agáta Hanychová, Taťána Kuchařová nebo hvězdný kadeřník Tomáš Arsov.

Souběžně s veletrhem FOR BEAUTY budou na výstavišti probíhat rovněž veletrh hraček, her a potřeb pro děti FOR KIDS, festival FOR GAMES a veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, na které jste také srdečně zváni. Tři z vás si celý program navíc užijí i bez nutnosti pořizovat vstupenky, můžete je totiž vyhrát v naší soutěži, tak zkuste své štěstí.

 

Zdroj: FOR BEAUTY

Foto: se souhlasem FOR BEAUTY

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account