Masové šišky s Olomouckými tvarůžky

Vytisknout recept
Olomoucké tvarůžky se vyrábí z netučného kyselého tvarohu bez použití syřidel, barviv, aromat ani stabilizátorů, takže jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu. Vyzkoušejte je třeba jako alternativu klasického sýra, například do masových šišek.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 0 Individuální
Uvařila Redakce Ženy s.r.o.

Ingredience

  • 200 g Olomouckých tvarůžků tyčinky
  • 200 g mletého libového vepřového masa
  • 200 g mletého hovězího masa
  • 1 vejce
  • strouhanka
  • tuk
  • sladká i pálivá paprika
  • rozmarýn
  • sůl

Instrukce

  • Mleté maso smíchejte s vejcem, solí a kořením, podle potřeby přidejte strouhanku a důkladně propracujte. Tyčinky tvarůžků zabalte do odpovídajícího množství masové směsi. Šišky dejte na gril.

Notes

Zdroj a foto: Olomoucké tvarůžky
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account