Někdy na jaře přišel velký boom v podobě transformačního programu, který vědci vyvíjeli 10 let!

Samozřejmě, já ho musela mít! Protože řeším rovnováhu těla, váhu a tak celkově své zdraví, které by mělo být i tím nejdůležitějším pro Vás.

Drbárna – Program např, bere Monika Marešová, psalo se o něm také v bibli Elle.

TRME Body Balance System je v podstatě balíček produktů k regulaci tělesné hmotnosti, omezení nežádoucích chutí k jídlu, zlepšení trávení a odbourávání tuku z jater (což je i hodně lidí problém), který se zaměřuje i na expresi našich genů pomocí patentované složky AgeLOC. Ta cílí do přímo do zdroje problému, omlazuje náš organismus a my se tak cítíme opět skvěle! Sada je super, ale také si můžeš zvolit jeden produkt, což za sebe v prvním měsíci nedoporučuji, vaše tělo si totiž řekne a nastaví co potřebuješ.

Není to náhrada stravy, je to doplněk a za mě skvělá věc, která je pro všechny dostupná, tedy pro ty, kteří nechtějí mít problémy se svým tělem.

Bohužel celosvětově trpí obezitou 900 milionů dospělých lidí a 300 milionů dětí- nebuďte mezi nimi!

V ČR je statistika – 60% lidí s nadváhou, 80%  případů obezity může za cukrovku 2.typu a 55%  za vysoký krevní tlak…a to není konec.

21.století se stalo obdobím stresu, rychlosti a i nekvalitních potravin a velmi malou dobu spánku. Pojďte s tím něco udělat.

Já začala a v TRME programu jedu druhý měsíc – byla jsem i na měření Inbody, tuk mizí, můj věk je mladší a já se cítím plná elánu. Jedinečná šance pro Vás mi napsat, že TRME chcete taky, nebo klidněte sem a na pár dní zpřístupňuji slevu, jen pro ty, kteří fakt chtějí!

Ten proces změny miluju, ale hlavně výsledky vidím na svém zdraví, které mě minulý rok dost potrápilo.

 

Text a foto: Jana Hornová

 

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account