Milé ženy, po více než roce “porodních bolestí” vychází na začátku června v nakladatelství Grada můj originální Průvodce řidičky, aneb Jezdím dobře, jezdím ráda. Kniha je vhodná pro většinu řidiček – pro začátečnice, věčné začátečnice i pro vás pokročilejší, zkrátka pro všechny ženy, které hledají podporu na své řidičské cestě a chtějí řídit dobře, bezpečně a rády. Knížka je psaná přátelskou, srozumitelnou a zábavnou formou – tedy, stejným způsobem, jako už 10 let učím J

Průvodce obsahuje nejen můj řidičský příběh, ale najdete v něm i základní řidičské postupy, praktické rady, doporučení a vychytávky, které vám usnadní jízdu a parkování, kapitolku o ženách průkopnicích, závodnicích a cestovatelkách, a také příběhy žen, které se ještě před nedávnem bály sednout za volant a nyní řídí bezpečně a s radostí. Právě tyto příběhy mohou být výbornou motivací pro vás všechny, které váháte, cítíte se nejistě nebo máte ze samostatného řízení zatím obavy.

V knize také najdete QR kódy s odkazy na webové stránky a videa, výuková i zábavná a odkaz na pracovní listy Parkuj s úsměvem. Věřím, že i díky tomu vás bude čtení bavit. A pokud nebudete mít štěstí v soutěži na stránkách Ženy sro, průvodce si můžete koupit zde https://www.grada.cz/pruvodce-ridicky-14048/ nebo ve vašem knihkupectví.

Přeji hezké dny a hodně štěstí v životě i za volantem, vaše Slávka z JEDU SAMA

Zdroj: Slávka Nejedlá

Foto: se souhlasem Slávky Nejedlé

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account