Říkáte si, že běh a natož RunTour není pro Vás?

Věřte, že je, protože je to ideální příležitost jak se začít hýbat, běhat a nakopnout se! RunTour je zážitek a opravdu je tu radost běžet.

Plusy?

Zvol si vzdálenost, na kterou se cítíš. 3,5 km nebo si troufneš rovnou na 10 km? (radím začni tou nejkratší).

Nádherné tratě, poznáš města trošku jinak, všichni na trati ti fandí, tleskají a hecují a i když jsi poslední, máš medaili!

Tento běh tě bude bavit, že nebudeš chtít minout další závod. Vezmi kámošku, rodinu a spoj běh s výletem.

Jak tak počítám, běhat jsem začala před 2 lety. No o běhu teda úplně nemohu mluvit, netrénuji, moc neběhám, jsem typická myška z kanclu. Sice chodím cvičit, ale cestu k běhu tak nějak stále hledám a přitom ten sport je skvělej! Stačí ti kvalitní boty, nějaký hadry a prostě jdeš ven….

Akce RunTour mě však pohltila, že jsem si letos řekla, že když nebudu nemocná nebo se nevyvrbí něco jiného, dám všechna města a budu mít celou sbírku medailí (každá je totiž jiná a krásná).

No a co si budeme povídat, když ti v cíli na krku přistane medaile, pípne mobil s SMS tvého času a začnou pracovat endorfiny, řekneš si: “Příště budu lepší a i kdyby jen o vteřinu…“- tohle tě prostě dostane.

A mimochodem ze závodu máš foto zdarma , takže směj se celou dobu…na tom, teda musím zapracovat, občas mé výrazy, hlavně v cílové rovince stojí za to!

Letos RunTour, začal v Českých Budějovicích a 27.4. přivítá běžce i neběžce Kopřivnice v areálu Tatra Trucks, kam se těším.

Poběžíš se mnou? Na pohodu, pro radost?

Sleduj další díl!

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account