Ředkvičková pomazánka

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Celkový čas 30 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • Přírodní sýr natur 100 g
  • Tvaroh odtučněný BILLA Bio 100 g
  • Ředkvičky 100 g
  • Čerstvá BIO vejce 6 ks M 2 ks
  • Vlašské ořechy - jádra 1 hrst
  • Pažitka
  • Pepř
  • Sůl
  • Citrónová šťáva

Instrukce

  • Slepičí vejce uvařte natvrdo a nechte vychladnout.
  • Ředkvičky omyjte a nastrouhejte nahrubo, v misce posolte a nechte 10 minut stát. Pustí přebytečnou vodu, kterou je třeba co nejvíce vymačkat a slít.
  • K ředkvičkám přidejte tvaroh, krémový sýr a nadrobno nakrájená vajíčka. Přidejte hrst nasekaných vlašských ořechů a pažitky. Promíchejte.
  • Dochuťte solí, pepřem a trochou citronové šťávy.
  • Podávejte s čerstvým kváskovým chlebem a zeleninou.
2 Komentářů
  1. 5 stars
    Dobrá a zdravá pomazánka.

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    mám ráda i ředkvičkovou, s tvarohem 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account