jáhly s cizrnou a balkánským sýrem
Ingredience
- 1 hrnek jáhel cca 150 ml – 180ml
- 200 g předvařeného cizrny
- 10-12 ks cherry rajčat
- 200 g balkánského sýra
- 150 g kvalitní kuřecí šunky podíl masa 98 %
- mořskou/himálajskou sůl
- černý mletý pepř
Instrukce
- 1
- Jáhly omyjeme a vložíme do hrnce s dvojnásobkem vody.
- 2
- Zároveň si na pánvičku dáme opékat cizrnu křupavě.
- 3
- Než se jáhly a cizrna připravují, nakrájíme si rajčata na polovinu, balkánský sýr a kuřecí šunku na menší kostičky.
- 4
- Do teplého uvařeného jáhly vmícháme sýr, šunku a rajčata.
- 5
- Na závěr přidáme cizrnu a dochutíme solí a pepřem.
Moc dobrá kombinace.
Jsem ráda, že se líbí 🙂
mňam, mňam
Dobrůtka