Občas se mi do života připlete něco nečekaného. Jako třeba možnost focení s orlem. Úžasná fotografka Pavla, se kterou jsem před cca 3 lety fotila s “vlky” (viz má profilová fotka), běžně fotí fantasy fotografie s různými zvířátky (sovičky, krkavci, koně, vlci, liška…), ale ani ona ještě nefotila s orlem. A tak jsme se do toho obě premiérově vrhly po hlavě. Nechala jsem jí ve všem volnou ruku a tak jsem se na chvíli změnila v princeznu. Tedy, vzhledem k věku, spíš na královnu 🙂

Protože je to ženská umanutá, umanula si získat na focení i nezískatelného prince – a získala! Ten fotil tyhle momentky, než šel taky “na plac”, takže ho na momentkách neuvidíte.

Teď tahle báječná a pohodová ženská pracuje na výsledných fotkách a já vám posílám pár ukázek z toho, jak takové focení probíhá.

Nesmírně se těším na finální výsledek!

P.S. Dámy, nemám na to figuru, věk ani fotogeničnost – přesto nebo právě proto to bylo (opět) skvělé a všem doporučuji nebát se vykračovat ze svých komfortních zón a neodmítat výzvy. Ony už totiž podruhé nemusí přijít!

(Ostatně, kdo může říct, že mu křídly nafackoval orel a ten šrám na rameni má od orlího pařátu? A víte, že má orel na hrudi nádherně hebké peří?)

Vlky jsme fotily v únoru, ale letos v dubnu byla ráno v devět mnohem větší zima. Nebo už jsem to od té doby radši zapomněla 🙂

Pokud budete chtít, nasdílím vám pak některé hotové profi fotky a napíšu, kde si takové můžete pořídit i vy. Chcete?

Přeji krásné dny plné neočekávaných výzev a skvělých zážitků!

 

 

Tagy:
6 Komentářů
  1. NelaVávrová 1 rokem ago

    Nádhera a ty šaty :-)))

  2. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Prožila jste velmi zajímavou zkušenost. Jak s vlky, tak i s orlem… jen tak dál.

  3. Jistě to byl jedinečný zážitek a i fotky budou za to stát…No já jsem posera, z ptáků mám docela fobii, takže představa pózování s nějakým opeřencem je pro mne spíš noční můrou…Jinak focení s vlkem má za sebou přítelkyně od mladšího syna, ta toto vyhrála asi před dvěma lety v nějaké soutěži a byla nadšená, jak z celého procesu focení, tak i z výsledných snímků.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account