Hanácký salát
Ingredience
- cibule
- velký kus 100 g
- Zelí červené Karlova Koruna
- pevný podíl 340 g
- majonéza Kania
- 100 x 1 g
- tatarská omáčka Mikado
- 150 x 1 g
- sůl kuchyňská
- 3 x 1 g
- Pepř čtyř barev Penny
- 1 g
- cukr moučka moučkový
- lžička 5 g
Instrukce
- 1
- Zelí otevřeme a slijeme nálev. Trochu pokrájíme a dáme do mísy.
- 2
- Přidáme najemno nakrájenou cibuli, sůl, podle chuti pepř a cukr.
- 3
- Nakonec přimícháme majonézu a tatarku. Lze použít jen jedno, nebo druhé, podle chuti každého z nás.
- 4
- Vše dobře promícháme a dáme do lednice rozležet. Nejlépe do druhého dne.
Tak tento salát jsem nikdy nejedla. Mohu zkusit.
Tento salát mě nikdy nelákal ani ke koupi.
kupovany chutná jinak…
nemohu, za sebe, ale věřím, že je dobrý
Záleží jestli máte ráda tento tip salátu, dá se koupit, ale chutná jinak… ten kupovaný…