Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hanácký salát
Vytisknout recept
Kategorie
Chuťovka
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
15
minutes
min
Celkový čas
15
minutes
min
Porce
700
g
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
cibule
velký kus
100 g
Zelí červené Karlova Koruna
pevný podíl
340 g
majonéza Kania
100
x 1 g
tatarská omáčka Mikado
150
x 1 g
sůl kuchyňská
3
x 1 g
Pepř čtyř barev Penny
1
g
cukr moučka
moučkový
lžička
5 g
Instrukce
1
Zelí otevřeme a slijeme nálev. Trochu pokrájíme a dáme do mísy.
2
Přidáme najemno nakrájenou cibuli, sůl, podle chuti pepř a cukr.
3
Nakonec přimícháme majonézu a tatarku. Lze použít jen jedno, nebo druhé, podle chuti každého z nás.
4
Vše dobře promícháme a dáme do lednice rozležet. Nejlépe do druhého dne.