Go Back
+ servings

Hanácký salát

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutes
Celkový čas 15 minutes
Porce 700 g
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • cibule
  • velký kus 100 g
  • Zelí červené Karlova Koruna
  • pevný podíl 340 g
  • majonéza Kania
  • 100 x 1 g
  • tatarská omáčka Mikado
  • 150 x 1 g
  • sůl kuchyňská
  • 3 x 1 g
  • Pepř čtyř barev Penny
  • 1 g
  • cukr moučka moučkový
  • lžička 5 g

Instrukce

  • 1
  • Zelí otevřeme a slijeme nálev. Trochu pokrájíme a dáme do mísy.
  • 2
  • Přidáme najemno nakrájenou cibuli, sůl, podle chuti pepř a cukr.
  • 3
  • Nakonec přimícháme majonézu a tatarku. Lze použít jen jedno, nebo druhé, podle chuti každého z nás.
  • 4
  • Vše dobře promícháme a dáme do lednice rozležet. Nejlépe do druhého dne.