Kuřecí maso na žampionech
Ingredience
- 2 kuřecí prsa
- 1 plechovka žampionů v nálevu nebo čerstvé
- 1 smetana šlehačka
- sůl pepř, paprika červená
- sójová omáčka
- česnek
- 2 lžíce olivového oleje
Instrukce
- Nejprve si kuřecí řízky nakrájíme na nudličky.
- Dáme do misky a přidáme sůl, pepř, PL červené papriky,
- PL sójové omáčky a 2 stroužky prolisovaného česneku.
- Promícháme.
- Na pánvi si rozehřejeme olej, přidáme maso a restujeme.
- Po chvíli přidáme procezené žampiony a společně dusíme, dokud není maso měkké.
- Pak přidáme šlehačku a necháme ji chvíli provařit.
- K jídlu se hodí těstoviny, rýže i brambory.
Tohle máme rádi
Milujeme veškeré druhy masíčka na houbách, nejlépe čerstvé žampiony 🙂
ty jsme měli včera k večeři, dobrota 🙂
ty já mohu každý den 😀
Dobré a rychlé jídlo. Máme rádi všechno maso na houbách.
my taky 🙂
my taky…
Dnes vařil Jirka, ale bylo to fakt hned… Těstoviny se vařily déle, než druhé jídlo…a moc nám to chutnalo 🙂
jj, to věřím a když by člověk to maso ještě den předem naložil, tak by to vůbec musela být bašta + pod něj dát cibulku 🙂
Tak to je opravdu rychlovka, takto jsem ještě nedělala. Vyzkouším.