Chřestové smoothie
Ingredience
- 60 g zeleného chřestu
- 40 g baby špenátu
- 70 g bílého bezsemenného hroznového vína
- 1 zralé mango
- 80 ml jablečného moštu nebo klidně vody
- 1 lžička Hellmann's majonézy Yofresh
- 4 kostky ledu
Instrukce
- Zelený chřest omyjte a odstraňte dřevnaté konce. Zbytek chřestu včetně hlavičky pokrájejte na 1 cm kousky.
- Přiveďte k varu vodu a vložte do ní dřevnaté konce chřestu, 5 minut povařte. Rozmixujte je a proceďte přes sítko.
- Chřestové pyré dejte do mixéru spolu s vychlazeným chřestem, baby špenátem, hroznovým vínem, oloupaným a pokrájeným mangem, vodou (jablečným moštem), lžičkou Hellmanns Yofresh a pár kostkami ledu. Umixujte dohladka.
Zajímavý recept. Bude třeba ho vyzkoušet.
Vôbec si neviem predstaviť ako to chutí
Zajímavá kombinace, chřest jsem snad nikdy nejedla…
chřest jsem nikdy doposud nejedla a tedy kombinace nápoje s majonézou mi moc nesedí, musela bych nejprve někde ochutnat
chřest mi chutná, ale nápoj z něho jsem nepila, ani nemám doma čím vyrobit smoothie 🙁