Retro design a praktičnost: Proč zvolit diáře a zápisníky od Clever Minds

Jestli se váš sen má stát skutečností, musíte za ním jít. Diáře a zápisníky Clever Minds vám pomůžou dosáhnout vašich cílů v životě i v podnikání. A ještě vám udělají radost.

Máte spoustu nápadů, povinností a ztrácíte přehled? Pak mysleli tvůrci zápisníků značky Clever Minds přesně na vás. Ať stojíte na startu podnikání, chcete zhubnout nebo si zatím jen třídíte nápady a ujasňujete směr, dobrý notes vám zpřehlední klikatou cestu k cíli.
S PILOTEM se neztratíte

Diář jménem PILOT vám pomůže nastavit si priority a jasný půlroční plán. Jeho spolutvůrce Honza Straka z Clever Minds vycházel při jeho vymýšlení z vlastních manažerských zkušeností. „PILOT mi pomáhá v plánování už bezmála 6 let,“ pochvaluje si vychytávku, která směle konkuruje elektronickým diářům. „V papírovém notesu si můžete hrát, kreslit, malovat, odškrtávat a čmárat. Dává vám větší svobodu než tradiční diář,“ dodává Honza.

PILOT vám umožní postupné kroky nejen plánovat, ale také každý týden vyhodnotit. Máte-li na starost velký projekt, notes vám pomůže rozdělit si úkoly podle důležitosti a delegovat je. Ještě větší prostor pro nápady a plány nabízí zápisník na myšlenkové mapy. Od obyčejného bloku se liší tím, že obsahuje rejstřík, díky kterému si můžete projekty roztřídit, a také prostor na poznámky a úkoly.
Pěkné a zároveň praktické

Tvůrci diářů Honza Straka a Petr Moucha mysleli na to, aby odškrtávání splněných úkolů nebyla jen šedivá rutina. Všechny zápisníky mají promyšlený retro design, jehož součástí je kroužková vazba a pěkná grafika. Desky jsou z přírodního hnědého kartonu, tisk barevně ladí s deskami.
Sympatické jsou i doplňky jako záložka se seznamem úkolů, díky které na nic nezapomenete, nebo záložky pro lepší přehled v poznámkách. Praktičnost notesů Clever Minds potvrzuje uživatelka Silvie: „Coby učitelka potřebuji opravdu funkční plánovač a váš povedený kousek slouží dokonale,“ píše tvůrcům notesů na jejich Facebooku.

Pro gurmány i hubeňoury
Zápisníky můžete používat samostatně, nebo jako doplněk ke svému diáři. Oblíbený PILOT vychází ze zkušeností s Týdenní kartou, kterou si stáhlo přes 7 000 lidí. Notesy vám poslouží i v osobním životě, ať už si potřebujete hlídat rozpočet (Kapesník), kila (Deník hubeňoura), nebo naopak zapisovat své gastronomické a cestovatelské zážitky či maličkosti, které vás ten den potěšily.
Notesy Clever Minds ale nejsou jen záchranným kruhem všech prokrastinátorů nebo pravou rukou projektových manažerů. Můžete je využít i jinak, na rozvoj svého podnikání. V Clever Minds vám vyrobí notes přesně podle vašich představ a záměrů. „Umíme navrhnout zápisníky, které budou motivovat zaměstnance nebo rozvíjet vztahy se zákazníky,“ vysvětluje Honza Straka. Zdá se, že plnění úkolů nebylo nikdy příjemnější.

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account