Mám za sebou první úplný rok v Ženách s.r.o. Nevybavuji si ani jeden z těch 365 dní, kdy bych vstala s pocitem: “Tak co se dneska bude dít? Že by nuda?”

Irča Holčáková

“Irča, to je srdcařka. Maminka dvojčat, přišla k nám z komunity, byla jedna z žen a při mateřský naskočila k nám, a pak do Testuj.to. Pracuje s menšími klienty.” To je ve stručnosti popis, který jsem k ní dostala. Ehm! Hned začátkem roku naskočila naplno do Žen. A když říkám naskočila, myslím to vážně! Pamatuji si, když mi volala z meetingu s prvním velkým klientem. A pak s dalším a dalším. Srdcařka? To absolutně sedí. A také obrovsky svědomitá a proklientská. Ženská, která každým dnem roste, protože prostě chce. Tolik mě ta její cesta baví!

Kristý Solničková

“Kristý, ještě než toho budeš mít hodně, řekni mi a rozdělíme síly!” Neřekla, ani jednou. Když pominu Evču a Irču, je v Ženách nejdéle, zná celou historii a trpělivě přijímá celý vývoj. Ne jedenkrát jsem na týmovém meetingu zaznamenala její smysl pro spravedlnost. Mlčím a s respektem přijímám její podněty. Ne kvůli době, kterou tu je, ale pro to, jaká je.

Lucka Janotová

Šéfredaktorka, která si ještě celý rok 2021 psala podle svého, tak jak byla zvyklá, to, co ji dávalo smysl. Letos dostala šíleně naloženo. Vývoj systémů, zájmů, různých pravidel i strategie jí nabouraly zaběhlé koleje a já jsem si naprosto vědomá toho, že to není jednoduché strávit. Zároveň vím, že se ráda učí, že se chce rozvíjet a že jí záleží na Ženách, a tak letos přispěla více než 365 články do našeho magazínu.

Anet Mitušinová

“Potřebuju, aby ses naučila říkat ne. Holkám i mně. Máš moji důvěru, tak si stůj za tím, co a jak děláš,” kladla jsem jí letos na srdce. Jsme v progresu, přeci jen, narodila se ve znamení Vah. Evča s ní také natočila Talku (z)lomu, ve kterém byla upřímná a otevřená, čehož si na ní mimo jiné vážím. A také toho, že úsměv stále drží 🙂

Barča Štarhová

Juniorka z akademie #HolkyzMarketingu, která dostala Ženy jako “úlohu” a sedly jsem si to natolik, že se k nám přidala naplno. Ta udělala (nejen na sobě) kus práce! Mimo jiné napsala plno krásných článků a rozhovorů. Sice občas pracuje bez internetu (holt lokalitu si ne vždy vybíráte 😉 ), ale už teď se moc těším, až zrealizujeme naše společné (nemalé) plány!

Alča Teclová

Také juniorka z akademie #HzM a také obrovský přínos pro mě i celý tým. Její děti nám mávají na callech, občas se opozdí, protože špatně namazala běžky nebo proto, že ji pobodaly včely, ale jinak? Netrpělivě očekávám nabušený startup, který umožní klonování. Takovou Alču 1.2 bych brala všema deseti!

Evča Čejková

Když mi 22. 12. volala, že jí vykradli auto s dárkama, musela jsem se smát. “Život ti naloží jen tolik, kolik uneseš,” říká se a mě napadá jedna černobílá fotografie. Edmund Hillary a Tenzing Norgay. Inu, byl to dynamický rok. A to jsme teprve tak v táboře III a nahoru nás ještě pár výšlapů a kotrmelců čeká. Společných výšlapů a kotrmelců. Tak vzhůru ke hvězdám!

Nejsem přehnaně ambiciózní, ale přeji si, aby tento blog nečetly jen ony. Věřím, že ony to všechno totiž vědí. Chci ale přede všemi poděkovat každé jedné z nich. Za trpělivost, píli, otevřenou mysl i diskuse, které společně vedeme. Stojíme za něčím, co inspiruje, dává bezpečný prostor (nejen) ženám ke sdílení, vzdělává i baví. A bez nich by to nebylo. Děkuji!

Tagy:
8 Komentářů
  1. VěraTománková 1 rokem ago

    bezvadná parta

  2. VěraTománková 1 rokem ago

    Ať se vše splní 🙂

  3. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    Děvčata, jste všechny pracovité jako včelky, ale kdo by pod Eviným vedením nebyl, když Evička pracuje asi 30 hodin denně 🙂 ♥
    Ať Vám síly vydrží i v dalším roce.

  4. Romana Mlynářová 1 rokem ago

    Děkuji a přeji spněná přání a realizaci snů v Novém roce.

  5. Hezky sepsané, je fajn, když si ženy v kolektivu sednou a táhnou za jeden provaz. To se pak dílo musí podařit. Tak hodně sil a zdaru do nového roku 2023.

  6. EsterNováková 1 rokem ago

    U nás na vesnici se teď hodně začalo řešit jak řešit nedostatek vody v létě. Třeba někdo navrhoval že se kompletně přestane platit https://www.zavlazovaci-systemy.net/eshop/ zavlažování stromků na náměstí. To mně ale přijde jako velká škoda. Raději bychom omezili sami sebe a třeba nenapoštěli bazén a nebo jezírko, ale zeleň pro veřejnost musí zůstat

  7. EsterNováková 1 rokem ago

    My když se v rodině spojíme, tak je to moc pěkné. Teď jsme se viděli po delší době a dali jsme si také několik dárečků, z toho mám vždy velkou radost. Já darovala letos po rodině věci na imunitu. Vybrala jsem třeba z https://eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik kotvičník. To vám něco říká a nebo také nevíte o co jde?

  8. NelaVávrová 1 rokem ago

    velká chvála, jste skvělé všechny. Inspirace, radost, vždy ochotné vše vysvětlit, radost komunikovat s Váma. Moc Vám přeji, ať se Vám stále daří.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account