Před časem jsem tu psala o dárkových sadách, jako o dárcích k Vánocům. V práci jsem dostala další zajímavý TIP, co jsem tedy nakonec koupila manželovi.

Jde o adventní kalendář s alkoholem a v mém případě s rumem. Znáte to? Já osobně jsem to viděla poprvé a překvapilo mě, kolik je druhů takovýchto kalendářů.

Rumový adventní kalendář

Já jsem manželovi koupila Rumový adventní kalendář 2022, ve kterém je celkem 24 rumů (24 protože advent má 24 dní – od 1.12. do 24.12.) a každý z nich je jiný! Což se z mého laického pohledu dá považovat za výhodnou koupi.

Kupovala jsem tento:

Na každý den je tam jeden rum k ochutnání a k tomu jsou i takové malé skleničky. Celkově je to hezky provedené a zajímavé. Já jsem to nikdy neviděla a je to pro mě novinka. O to víc, když jsem zjistila, že takové dělají i s whisky, pivem a mým oblíbeným vínem. Dám vám tedy pár tipů.

Už připravují i rumový adventní kalendář 2023 a už je na něj i recenze na rumový kalendář.

Whisky adventní kalendář

Stejně jako u rumového kalendáře, tak i ten whisky adventní kalendář obsahuje 24 různých druhů whisky. U nás doma nikdo whisky nepije a tak jsem raději vzala ten rumový, ale píši i o této alternativě, třeba se někdo, kdo miluje whisky, zamiluje i do tohodle kalendáře.

Koupit ho můžete na vícero eshopech a co mě ještě překvapilo, tak i na Alze. Věděli jste, že prodávají alkohol? Já teda ne 🙂

Pivní adventní kalendář

Na tenhle pivní adventní kalendář jsem narazila na jednom webu. Taky obsahuje 24 piv, ale bohužel některá z nich jsou stejná, takže jich není 24 různých jako v případě rumu a whisky. Je to škoda, ale myslím si, že to zase tolik vadit nebude.

Adventní kalendář s vínem

Miluju víno, takže pořád uvažuju o tom, že bych si i já koupila adventní kalendář s vínem, našla jsem tento:

Taky je škoda, že neobsahuje 24 různých druhů vína, ale pouze 3 druhy (3×8 vín). Ale to mě osobně vůbec nevadí. Miluji víno a i kdyby tam byl jen jeden druh, tak se mi to líbí a byla bych za tenhle dárek ráda.

Adventní kalendáře pro mě ode dneška nejsou jen výsadou dětí, ale i dospělých. Našla jsem dokonce i nějaké erotické adventní kalendáře, adventní kalendáře s vůněmi, kalendář s legem a samozřejmě i ty klasické sladké kalendáře. Ty už jsem dětem taky koupila 🙂

Ještě se rozhoduji, jestli sobě nekoupím i ten s tím vínem, abych si ten letošní advent užila ještě víc. A co vy? Znáte tyhle rumové adventní kalendáře a ty ostatní?

Tagy:
4 Komentářů
  1. NelaVávrová 8 měsíců ago

    Krásné jako dárek pro milovníky alkoholu.

  2. MartinaSoučková 2 roky ago

    Myslím že je dost lidí, kteří by měli adventní kalendář na jeden den 😃

  3. Pro nás by to tedy nebylo, ale věřím, že tento typ kalendáře si své zájemce najde.

  4. Lenka Hudečková 2 roky ago

    alkoholu neholdujeme doma nikdo 🙂

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account