Cestování s dětmi nemusí být řehole. Jde to i bez nervů, že všechno je na vás, a bez znuděných děti, které čekají, než najdete tu správnou trasu, což vás zase jenom stresuje. Jak se tomuhle začarovanému kruhu vyhnout a nadělit si tu nejúžasnější rodinnou dovolenou? Vyberte místo, zbytek svěřte profesionálům!


Jako rodiče a zároveň cestovatelé sami dobře víme, jak cestování s dětmi běžně vypadá. Ať s cestovkou nebo na vlastní pěst. Jak není předem vše pečlivě naplánované a zážitky se hledají za pochodu, dochází nejen ke zbytečně vypjaté atmosféře, ale také ke ztrátě drahocenného času, který na dovolenou máte. Věděli jste, že existují speciální zájezdy vyvinuté pro rodiče s dětmi? Každá minuta je naplněná dobrodružstvím, a to i za pomoci cestovatelského deníku, který vytvořili zkušení průvodci z CK Radynacestu.cz. Ti se starají o to, aby všechno šlapalo a nudu s sebou neberou! Poznání přetaví v zábavu, přidají vzrušení z možnosti najít poklad, a z vaší dovolené udělají jeden velký zážitek! Tak kam to bude?

Pohádková dobrodružství

Pohádkové dobrodružství pro malé i velké čeká v Paříži. Průvodce dětem rozdá námi vytvořený cestovatelský deník, aby se mohly vydat po stopách slavného cestovatele. Nevynecháme proslulou Eiffelovu věž, ani procházku po bulváru Champs Elysées. Prožijeme den v největším zábavním centru Evropy – Disneylandu. Vraťte se na chvíli do dětských let!

Milují vaše děti Harryho Pottera? Vezměte je na oblíbený londýnský eurovíkend, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna a lokality, kde se dnes již kultovní film natáčel. Harry Potter pak na vás vykoukne i na místech, kde byste ho nečekali. S fundovaným průvodcem navštívíte studia Warner Bros, kde se nachází muzeum této filmové série, projedete se doubledeckerem, lodí po Temži nebo na obřím kole London Eye. Ponořte se do filmového světa Harryho Pottera a poznejte Londýn!

Zábava v exotice

Připravte svým ratolestem exotický zážitek v Dubaji. Tobogány v aquaparku na umělém poloostrově a dobrodružná cesta za pokladem! Vydejte se s námi na napínavou výpravu se slovutným cestovatelem a jeho tajným deníkem. Užijeme si svět lega, vodu i adrenalinovou jízdu džípem po dunách. Dubaj s dětmi bude dovolenou plnou zábavy, dopřejte si společné nezapomenutelné zážitky v Emirátech!

Vaši malí cestovatelé si zájezd s námi maximálně užijí, protože na děti jsme specialisté. A věřte nám, že jako rodiče se budete bavit také. Přesvědčte se sami, že s dětmi se dá cestovat i jinak a naplánujte si zájezd s dětmi u profesionálů v CK Radynacestu.cz.

Poznávejte svět, poznávejte sebe!

Autorka: Jana Sobíšková

Foto: Shutterstock

Tagy:
6 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    S naším malým vnoučkem jsme zatím cestovali jen na pár hodin na výlety…, ale těšíme se na delší cesty ♥

  2. Tak v Paříži jsem nikdy nebyla, za to cestování s dětmi jsem si docela užila a baví mě pořád, i když jsou už děti dospělé a mají své rodiny.

  3. MichaelaHoráková 2 roky ago

    V Paříži jsem ještě bohužel nebyla.

  4. EsterNováková 2 roky ago

    S dětmi bych asi do Paříže necestovala, leda tak někam do hor aby se děti naučily chovat s přírodou. Proto bych jim hned na první výpravu pořídila https://www.penepex.cz/kategorie/filtracni-konvice-a-lahve/ filtrační konvici a netahala jim vůbec žádné PET lahve a další plastové obaly. To se musí odnaučit!

  5. MariannaFabušová 2 roky ago

    Zaujímavosti o krajinách,ktoré som ešte nenavštívila,si vždy rada prečítam a nechám sa inšpirovať

  6. HelenaSvatková 2 roky ago

    Články o cestování jsou vždy velmi zajímavé, zvláště cestování s dětmi do určitých destinací.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account