Nedělní novoluní ve Vahách nebude symbolizovat jen nový start, nový Měsíc, ale téměř přesně odstartuje i nový týden. Nastane totiž v neděli 25. září pár minut před půlnocí. Toto novoluní ve Vahách bude mít úžasné asistenty. Těmi budou Merkur a Venuše, oba již ve znamení Panny. Takže to bude mít blahodárný vliv obzvlášť na vztahy. A to už bylo potřeba. Donedávna nám Merkur couval Váhami a to opravdu vázla komunikace, obzvlášť ta partnerská. V těsné blízkosti Luny bude také Jupiter. Planeta štěstí dodá jasnost vašim záměrům a cílům. Ale vezmeme to pěkně popořádku.

Životní cíle a zaměřená pozornost za novoluní ve Vahách

Toto novoluní ve Vahách vás možná donutí přijmout závazky. Jaké? Ty, které dáte sami sobě. Nový cyklus, nová etapa vás v láskyplné energii navede k vašim cílům. Zamyslete se nad svými plány a nastartujte svou cestu k úspěchu. Váhy jsou znamením, které touží po míru a harmonii. A tak vás jemně dovedou svou pozitivní energií právě k tomuto. Zároveň tak krásně odpoutáte svou pozornost od věcí a situací, kde jsou problémy. Tím je však neodstraníte, jen zjistíte, čím je zbytečné se dál zabývat a co ve skutečnosti stojí za vaši pozornost.

Foto: Pixabay

Staronová platforma Orseus

Možná, že už Orseus znáte, jen pod jiným názvem, ještě před nedávnem to byl YeahCoach. Zde se ukrývá tolik moudrosti a pochopení, jaké byste jen ztěžka někde jinde hledali. Můžete se zde učit, plánovat, snít, pomáhat, pracovat či si najít nové přátele či lásku. Vše, co je ve skutečnosti k životu potřeba čeká zde. Rychlý pohled na celou platformu získáte tady. Věřím, že budete stejně nadšení jako já. Pak si rychle zajistěte své členství zde. Od října přijdou další změny, tak není proč váhat. A klidně se mi ozvěte, ráda vám vše vysvětlím a pomohu s nastavením tak, aby jste z toho měli co největší prospěch a užitek.

Vyjednáváním ke zlepšení vztahů

Foto: Pixabay

Nadcházející novoluní ve Vahách má pro vás ještě jeden bonus. Tím je dokonalá schopnost vyjednávání. Nejde o to dělat za každou cenu kompromisy na úkor svých zásad a potřeb, ale naopak umět si dojednat skvělé podmínky i ve vztazích. Hlavně ty partnerské projdou důležitou změnou. Své niterné potřeby budete umět sdělit tak, abyste byli nejen pochopeni, ale také tím nikoho nezranili. Poznáte skutečnou hodnotu vztahu a své drahé začnete vnímat jako plnohodnotné bytosti a ne někoho, s kým musíte o vše bojovat. Vyplatí se také určitá rekapitulace všeho, čím jste si už prošli, co se vám líbilo a co naopak ne. Někteří lidé už, bohužel (nebo spíš bohudík), nemají ve vašem životě místo. Vědomě si vybírejte společnost kolem sebe. Ona totiž vždy zrcadlí naše nitro, ať už minulost nebo vytouženou budoucnost.

Nevíte si se svými vztahy (a nejen s nimi) rady?

Nemusíte na to být sami, stačí si zvolit variantu konzultace se mnou a máte o starost méně. Ani větší vzdálenosti se obávat nemusíte, zvládneme to i na dálku.

Sebepřijetí, to je transformace za novoluní ve Vahách

Každý nov je takovým restartem, novým začátkem. Nejbližší novoluní ve Vahách nebude výjimkou. Pocítíte nutkavou touhu duše vymanit se ze zajetých kolejí, odhodit vše nevyhovující a nadechnout si poslední závany teplých dní někam až do morku kostí. Udělejte to. Napojte se na sebe samotné, tak snadněji rozpoznáte, co s vámi je či není v souladu. Každý jsme jedinečnou a unikátní bytostí, je potřeba se plně přijmout i se svými nedostatky a také nepotlačovat své pocity a emoce. Jakmile se zklidníte, zjistíte, že máte schopnost si vědomě utvářet svou realitu. Ano, vaše myšlenky ji také spoluutvářejí. Pokud vám nevyhovuje, co se právě děje, změňte to. Jak? Všímejte si toho, kam zaměřujete svou pozornost.

Foto: Pixabay

Mé tělo, můj chrám

Léto se nám rychle přehouplo do sychravého podzimu, tak jsou naše těla náchylnější k onemocnění. A upřímně, znamení Vah si často vezme jako první oběť ledviny. V nich se ukládají naše strachy, obavy, neprojevené emoce i problémy ve vztazích. Myslete na to, hodně pijte, všímejte si své psychiky, hodně napoví. Jednoduchou cestou je také dát si do aroma lampy nebo difuzéru nějaký vhodný esenciální olej. Nechce se vám pátrat, pak zvolte unikátní už namíchanou směs. Najdete ji zde. Tím vás samozřejmě nenavádím, ať ignorujete své vztahy. Zamyslete, kde to chce změnu a jak jí docílit. Přijdete na to.

Přeji vám kouzelné novoluní ve Vahách!

S láskou vaše čarodějka Dana Chara

Foto: Pixabay

Tagy:
2 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account