Lev a Panna jsou nedoceněné duo. Ptáte se proč? Lev může být známý svým grandiózním chováním, zatímco Panna má tendenci být stydlivá. Pointou ale zůstává, že obě tyto znamení zvěrokruhu se skvěle doplňují, pokud chtějí. Přirozené vůdčí schopnosti Lva stoupají, když je po jejich boku Panna! Panna má vždy plán a může Lvu pomoci rozložit jejich velké sny do praktických kroků. Lev může Panně pomoci dostat se zpět do kontaktu s jejich vnitřním dítětem a přinese do jejich života více hry a potěšení. 

Panně vládne Merkus, planeta komunikace, zatímco Lev ovládaný Sluncem rád mluví – zejména o sobě! Dokud se Panny ujistí, že jejich vztah je vyvážený a Lev nepohltí veškerou pozornost, může být toto spojení víc než přínosné a hlavně dlouhodobé.

Jak to dopadne, když se střetnou extroverti a introverti?

Lev a Panna jako přátelé

Když se Lev a Panna poprvé začnou stýkat, po pravdě řečeno, mohou si navzájem lézt na nervy. Panna má sklon zaujímat k životu rezervovanější a praktičtější přístup, zatímco Lev vkládá do každého okamžiku trochu více dramatu než je potřeba. Lev má tendenci být velmi já-já-já orientovaný, zatímco Panna udělá vše pro to, aby sloužila ostatním. Tyto nesrovnalosti v jejich povahách mohou být zpočátku nepříjemným střetem, ale postupem času se Panna naučí oceňovat a respektovat Lvovu oddanost, pracovní morálku a štědré srdce. Výměnou za to se Lev naučí milovat přímočarý komunikační styl Panny.

Foto: Shutterstock

Sex mezi Lvem a Pannou

Souznění těchto dvou znamení zvěrokruhu může být příjemným spojením. Panny jsou v sexu proměnlivým znamení, díky čemuž jsou nepředvídatelné a velmi otevřené. I přestože je jejich synonymem panna, nenechte se tím zmást. Panny jsou skvělé milenky a milenci, kteří mají chuť experimentovat a neváhají zkusit cokoliv. Jejich znamení vládne Merkus, planete komunikace, takže se ani během aktu nebudou bát mluvit, chválit Lva a dávat mu najevo komplimenty. Lev dokáže tuhle jejich sexuální energii pohodlně zkrotit a snadno z jejich chování dostane pocit, že je nejlepší. A to je pro ně velice lákavé.

Lev a Panna ve vztahu

Když Lev a Panna začnou svůj vztah, oba mohou být trochu nejistí a důvody jsou různé. Lev může mít pocit, že nedostává dostatek komplimentů – zejména proto, že když se Panna se Lvem lépe sžijí, začne s konstruktivnější kritikou a radami. To může zasáhnout citlivé srdce Lva. Svému Lvovi nestačí vyznávat lásku jednou týdne – potřebují ujištění minimálně každý den. Nebo lépe každou hodinu (s nadsázkou řečeno)! Panna si bude muset dávat pozor na citlivost Lvů a za každou kritiku nebo radu, kterou udělí, neváhat složit kompliment nebo dva, jež pomohou zvýšit ego každého Lva. 

Panna může mít pocit, že Lev jen o lásce mluví. Panně nestačí slyšet, jak moc ji Lev zbožňuje – chtějí vidět akci! Panny jsou o milovníci a milovnice skutků a životních maličkostí, které udělají radost. Potřebují, aby si Lev zapamatoval drobné detaily nebo rady, které náhodně vypouští během každé konverzace. Chtějí partnera, který se objeví na rande s jejich oblíbenou květinou nebo umyje nádobí před spaním, aby se Panna mohla probudit do svěžího a naklizeného domu. Nejdůležitější jsou prostě maličkosti – ne velká gesta. Pokud tito dva dokážou sdílet své potřeby otevřeně a upřímně, jejich vztah může být dlouhodobý a vyvinout se v něco vážnějšího.

Foto: Shutterstock

Lev a Panna v manželství

Poté, co Lev a Panna hlouběji porozumí jazyku lásky a komunikačním stylům jeden druhého, mají tito dva bohatou společnou vizi budoucnosti. Oba touží po partnerovi, na kterého se mohou spolehnout, po někom, kdo je parťákem na dlouhou trať jejich života. Panna bude těžko hledat někoho loajálnějšího, než je Lev, a Lev pozná, že nesobecká povaha Panny nezná mezí.

Mohou však existovat určité oblasti neshod, jako jsou například finance. Lev miluje život na vysoké noze, zatímco Panna by si raději šetřila na budoucnost. Jedna věc, na kterou si toto duo bude muset dávat pozor, jsou výbuchy vzteku. Díky pozornosti Panny pro všechny drobné detaily bude přesně vědět, co říci, aby zničila Lvovi den, zatímco přehnaný sklon k dramatům každého Lva může proměnit maličkost v obrovské drama. Ale pokud budou během svých hádek uctiví, dokáží přijít na řešení problému velice rychle. Tato znamení jsou oba řešitelé problémů a mají úctu ke svým blízkým. Celkově vzato, s obřím srdce Lva a nezištnou povahou Panny dají tito dvě znamení zvěrokruhu dohromady všechno, aby vytvořili trvalé a naplňující spojení.

Foto: Shutterstock

Zdroj: Stephanie N Campos, Astrostyle

Autorka: Lucie Janotová

Tagy:
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account