Polina Ševčíková je byznys mentorka, zaměřuje se na Gentle Leaders, ženy, které cítí, že jsou tady pro něco velkého a pomáhá jim to velké budovat. Ne tak aby vyhořely, ale tak aby měly radost z každé fáze jejich podnikání.
Je autorkou mastermindu Female Gentle Leaders a tvůrkyní projektu Svět podnikatelek, vzdělávací a networkingové platformy od podnikatelek pro podnikatelky.
Spojuje v sobě lehkost a radost z podnikání, kterou ukazuje ostatním ženám.
Jejím cílem je, aby se ženy naučily prorazit v podnikání a hlavně aby na to nikdy nebyly samy. Tvoří se ženami úžasné strategie, které zapadají do jejich byznysu a života a pomáhá jim v jejich růstu.
❤ Tešíme sa na vás na online konferencii SAMA SEBOU v dňoch 25.4. – 1.5.2022
🎉 REGISTRUJTE SA ZDARMA: www.somsamasebou.sk
Tagy:
1 Komentář
  1. Hanka Vránová 2 roky ago

    Trošku škoda, že jsem to prošvihla, to vypadá na velice zajímavý seminář. Co se týče podnikání, tak u nás doma podnikáme jak já, tak manžel. Jen každý v úplně jiném oboru. Já v odvětví obchodu a manžel v průmyslové výrobě. On má s podnikáním podstatně větší zkušenosti než já a také se v jeho firmě točí mnohem více peněz než v té mé. Teď má za sebou například poměrně velkou investici. Do firmy totiž nakupoval šroubové kompresory od https://www.kompresory-filtry-servis.cz/ za stovky tisíc.

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account