Japonský kuchyňský sekáček je základním nožem všech asijských kuchařů. Tak, jako si samuraj vybírá svůj meč, šéfkuchař si vybírá svůj nůž. V našich domácnostech se zatím moc nepoužívá, ale pokud ho vyzkoušíte, oblíbíte si ho tak, že jiné nože půjdou na odpočinek.
Japonský nůž Cleaver  
Damascénská ocel, ze které jsou nože Catler vyrobeny, pochází z proslulé japonské ocelárny Takefu. DMS Cleaver Knife – japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení asijských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání. Nebojte se ho používat, protože je to nejlepší kuchyňský univerzální nůž. Délka 165/306 mm.
Hlavní výhody: 
*enzo* FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL
Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.
*enzo* JAPONSKÝ SEKÁČEK
Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.
*enzo* PERFEKTNĚ ZABALENO
Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.
 

 
A jak se do soutěže můžete zapojit?
Od 24. 12. do 31. 12. nám odpovězte na soutěžní otázku.
Uživatelka, která odpoví správně a bude 400. v pořadí, vyhraje Japonský nůž Cleaver.
 
Nezapomeňte mít ve svém profilu uvedené celé jméno, adresu a telefon pro případné zaslání výhry! *gift*
 
Odpověď na soutěžní otázku najdete ZDE.

1 Komentář
  1. Lucka Lucka 9 měsíců ago

    Ten by se hodil 😀

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account