ZNAMENÍ KOZOROH pískování obrázku | pullitr.cz

Kozorozi,

zřejmě za sebou již máte dlouhou cestu, překonali jste mnoho překážek a nabrali jste spoustu životních zkušeností, v prosinci vás může čekat životní rozhodnutí a to uzavřít nějaké záležitosti z minulosti, kdy budete mít možnost postupně realizovat své plány a vykročit dál. Konečně můžete objevit způsob, jak některé situace ve vašem životě vyřešit a tím vykročit směrem k vámi požadovanému cíli. Brány do nových začátků se vám otevírájí a to díky pochopení určitých souvislostí v životě a změně postoje. Můžete se těšit na příjemné změny a příchod nových nabídek.

Otevírá se před vámi nová cesta, díky sebepřijetí, lásce, odpuštění a soucitu. Očekávejte nové začátky.

Ukončení cyklu, pevné rozhodnutí, srdeční, korunní čakra, situace je vyřešena.

V oblasti lásky a vztahů *heart* nechte situaci, aby se vyvíjela přirozeně. Ve vašem okolí se může nacházet někdo, kdo může být vaší spřízněnou duší nebo se s ní v prosinci můžete teprve setkat. Příjměte pomoc od ostatních, od svých přátel, kteří vám mohou pomoci se s někým seznámit.

ZNAMENÍ VODNÁŘ pískování obrázku | pullitr.cz

Vodnáři,

vaše pracovní aktivita nebo chut’ tvořit se může v prosinci setkat s významným oceněním. Rozhodněte se pro to, co vás baví a jděte do toho s nadšením. Možnost změny zaměstnání nebo nové šance uplatnění. Pojmenujte si, co od života chcete, co chcete skutečně žít. Ujměte se úkolu a zajistěte si plnohodnotný život, na jaký máte právo. Položte si otázku: “Jak často se věnujete tomu, co vám dělá radost”?. Prosinec může být takové příznivým obdobím pro vztahy a lásku, obdobím plné romantiky a radosti. Uvolněte se a užívejte si toto období naplno. Pro některé Vodnáře je tu možnost nabídky k snatku nebo se můžete zamilovat. Projevte své pocity. Je tu vzkříšení určité naděje.

Probud’te své dary a talenty.Spolupracujte s ostatními. Je tu i téma vaší určité vnitřní proměny, která by pro vás mohla být pro budoucnost přínosná.Překonejte strachy a obavy.

Situace je vyřešena,sdílená radost, důležitý telefonát, cizina.

V oblasti vztahů *heart* nechte situaci, aby se přirozeně vyvíjela, uvolněte všechny strachy a obavy. Dejte si také pozor na spoluzávislost ve vztahu, nesnažte se zavděčit za každou cenu a nepoutejte se přiliš na svého partnera.

Znamení horoskopu a drahé kameny: Ryby

Ryby,

v prosinci se bude uzavírat určitá etapa ve vašem životě, určitý cyklus, vše vám může najednou dávat smysl, je důležité uzavřít všechny záležitosti z minulosti a uvolnit se do nových počátků. Poznání, které jste nabrali, vám jistojistě bude pozitivním způsobem sloužit pro budoucí situace a události. Otevírá se vám nový svět, možnost vidět váš život v novém rozměru. Úspěch je na cestě, nové obzory, nové začátky, nové možnosti, změna, posun v životě nebo stěhování.

Nová fáze, překonejte obavy, propust’te bolest. Objeví se zázračné řešení. Všímejte si určitých znamení, která vám budou chodit. Oddejte se životu a přestante si tolik brát názory ostatních.

Vše je v pořádku, optimismus, přítomný okamžik, propuštění minulosti, cizina.

V oblasti vztahů *heart* v této oblasti je důležité vyřešit určité rodinné záležitosti, kdy je třeba odpustit, uvolnit napětí. Otevřete svou mysl, protože ve vašem okolí se může nacházet vaše spřízněná duše a může mít jinou podobu než si představujete. Snažte se, velká láska si zalouží kroky, ke kterým jste vedeni.

 

Použité sady:

Transformační karty

Moudrost duše

Karty radosti – Mgr. Veronika Kovářová 

Romantic angel oracle cards – Doreen Virtue

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account