Teambuildingy, firemní párty, narozeniny. Chlebíčky, chipsy, lahodné dortíčky. Lákadel je všude a tolik! S příchodem jara přísun kalorických dobrot rozhodně nekončí. Jak to ale udělat,...
Co by to bylo za podzim a podzim bez dýňové polévky. Sytě oranžové, voňavé a sytící. Víte, že dýně Hokkaidó je ale zároveň superportravinou? Obsahuje provitamin A, vitamin E, C a velké množství draslíku. Pomáhá při poruchách funkce žaludku, onemocnění slinivky a sleziny, je tedy vynikající i pro diabetiky. Podle nejnovějších vědeckých výzkumů obsahuje dužina této dýně zvláštní látky s […]
Dříve to bylo prosté jídlo Valachů. Dnes je z ní národní gastronomický poklad. V pravé valašské kyselici by neměly chybět brambory. Ty však obsahují škroby a sacharidy, které se nám nehodí do 1. fáze diety, proto je v našem receptu vynecháme. Polévka to je vydatná a plná vitamínů. Zahřeje, dodá tolik potřebný vitamín C a hlavně zasytí. Dejte si ji […]