Vynikající bublanina z třešní Postup 1) Máslo vyšleháme s půl dávkou cukru, postupně vešleháme žloutky, až se vytvoří nadýchaná pěna. 2) Z bílků a zbylého cukru ušleháme tuhý sníh a postupně ho spolu s moukou a kypřicím práškem vmícháme do žloutkové hmoty. 3) Vlijeme na plech vymazaný tukem (máslem) a vysypaný moukou, poklademe očištěnými třešněmi a pečeme při 170 °C asi 35 minut […]
Lahodný cheesecake Postup 1) Sušenky rozdrťte (ručně, mixér nebo skleničkou) a smíchejte s rozpuštěným máslem. Dortovou formu vyložte pečicím papírem, strany potřete máslem a sušenky namačkejte na dno. Dejte do lednice na 10 minut vychladit a ztuhnout. 2) Troubu předehřejte na 160°C. Do trouby dejte nádobu s vodou, aby byl cheesecake vlahý. 3) Pak připravte krém. Do mísy dejte Philadelphii, […]
Počkejte prosím...