Ideální je připravit čokoládový nápoj den předem. Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. V hrnci zvlášť smíchejte kakao v prášku a kukuřičný škrob se 2 lžícemi studeného mléka. Přidejte koření Vitana, zbývající mléko a smetanu. Postupně zahřívejte. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu. Směs šlehejte, až bude hladká a nadýchaná. Nechte vychladnout a ohřejte následující […]
Bílky, cukr krupice a cukr s mandlovou příchutí našleháme v pevný sníh, přimícháme moučkový cukr a rybízovou marmeládu. Pomocí cukrářského sáčku sníh nastříkáme do tvaru srdce na pergamenový papír a sušíme při 100 stupních cca 1 hodinu. Po upečení stříkáme šlehačkou se ztužovaček a slepíme. Dohotovení 500ml smetany ke šlehání 2 bal. Vitana Ztužovače na šlehačku6ks - bílek210g - cukr krupice1ks - […]
Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 °C), poté rozbalíme a zprudka opečeme. Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je zkaramelizovat v másle, balzamikovém octu a Medvědím česneku Vitana.600g - vepřová panenka200g - anglická slanina na plátky300g - mladé ředkvičky (nebo karotky)100g - máslo4lžíce - balzamikový […]
Jogurtová pěna Jogurt, cukr moučka a vanilkový cukr smícháme, přidáme rozpuštěnou nabobtnalou želatinu, promícháme a přidáme našlehanou šlehačku. Plníme do dortové formy vyložené světlým korpusem, na který poklademe nakrájené kompotované broskve, přikryjeme druhou částí korpusu a necháme vychladit. Potřeme marmeládou a potáhneme mandlovou hmotou a dozdobíme marcipánovými kvítky. Piškotový korpus Vejce a cukr šleháme do husté pěny pak zlehka přimícháme […]