Nikdy bych nemohla mít nějakou kavárnu nebo hospodu. Jednak kvůli mému věčně nedoceněnému a nepochopenému stylu vaření ("pálí se ti to" - "a jak to chceš asi osmažit?") a pak také kvůli mému pojmenovávání pokrmů. Pan Polreich by se z toho šel oběsit.ALE co se nedá zkazit jsou smoothie (a pomazánky), když víte, co do toho mixéru naházet. A já […]
Je to něco, co slýcháme již od dětství jakile pochopíme, že rozdíl u slov kvalita a kvantita není jen v pár písmenkách. Ale zdá se, že se o tom neustále musíme přesvědčovat, protože tempo, kterým se dnes svět řítí je jiné. Víc je víc a tečka. Kážeme kvalitu nad kvantitou, ale v hloubi duše víme, že kážeme vodu a raději […]
Je možné z fast fashion udělat módu udržitelnou? Nejvprve, o čem je vlastně udržitelná a etická móda? Udržitelná móda je balanc mezi osobním vyjádřením se skrze módu a schopnosti ocenit lidskou práci, dovednost a čas. Je to o vytvoření příležitosti vyjádřit osobost skrze volbu toho, co máme na sobě bez toho tvořit kompromis na úkor lidských práv a životního […]