Od ledna s manželem žijeme ještě zdravěji než před tím, detoxikujeme organisus

a dopřáváme si pochoutky z prodejen Zdravé výživy.

 

Včera jsme koupili tempech, šmakouna, a mimo jiné také veganské čevapčiči.


 

Dneska jsme uvařili 3 brambory na loupačku, pak je oloupané nakrájeli na plátky, pokapali olivovým olejem, dali na pečící papír a na plech. K tomu jsme přidali ty kousky čevapčiči a na pár minut strčili na 220 °C do trouby.

Už po pár minitách nám krásně voněla kuchyň.


 

Na salát jsem použila jedno salátové srdíčko, 3 rajčátka koktejlová, kousek brokolice, kterou jsem na chvíli spařila horkou vodou a pak zase rychle chladila, aby zůstala zelená. A jeden kus šmakouna na kostičky. Udělala jsem lehkou zálivku, slazenou Stévií a zalila.

Celý oběd nám opravdu hodně chutnal, přitom byl lehký a zdravý a v podstatě nedal žádnou velkou práci.
 

Možná někomu udělám chutě a Vy vyzkoušíte 🙂

 

Hudlenka

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account