Revoluce v konzervaci ovoce: Přímé sklízení do sterilizovaných sklenic

Vážně mi tam nechybí a 🙂
Je to speciální metoda, při které se ovoce sbírá přímo do vyvařených skleniček, které se potom uzavřou.
Ovoce takto uložené ( maximálně do 15 minut od utržení) si zachová původní ochranný “obal”
a místo kažení mírně fermentuje 🙂
http://blog.lahodnosti.cz/hajkovy-zavreniny-podle-anastazie/

Že jste to ještě nevyzkoušely?

Já také ne 😀

Půjdu do toho poprvé a začnu jahodami na samosběru.
https://www.facebook.com/pages/Jahod%C3%A1rna-Vra%C5%88any/132133780256514?pnref=story

Samo sebou, že jen s částí úrody, ptže větší část sníme jak je, případně v RAW zmrzlince s kokosovým mlékem či sojovou smetanou.
http://www.rawsuperfood.cz/rawsuperfood/5-RAW-recepty/38-Zmrzliny-a-kremy

Ani knedlíky z tvarohového těsta nás neminou, to je prostě klasika. 🙂 http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-plnene-ovocem/

Pokud to vyzkoušíte, dejte vědet, jak to dopadlo 🙂

Dobrou chuť.

www.ohnivazena.cz

Zdroj foto:Pixabay.com

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account