Strážnické brambůrky od rodinné firmy Petr Hobža jsou sázkou na jistotu už více než třicet let. Vybrané odrůdy brambor smažené zásadně na řepkovém oleji na nové ekologické lince slibují skvělý gurmánský zážitek. Vždy čerstvé, tak akorát křupavé a jemně solené, takové jsou poctivé brambůrky ze Strážnice.
Neotřelé příchutě jsou prima, přesto se však my Češi nejvíce držíme osvědčené klasiky v podobě „obyčejné“ soli. Své o tom ví i rodinná firma Petr Hobža, která své jemně solené Strážnické brambůrky vyrábí už více než třicet let z těch nejlepších odrůd brambor. Ty před smažením neprochází procesem blanšírování, díky čemuž si zachovávají pravou bramborovou chuť. Smažené jsou navíc zásadně na řepkovém oleji. Hodí se k vínu i k pivu, na mlsání u televize či při práci a chybět by rozhodně neměly v žádné špajzce.
Strážnické brambůrky jemně solené jsou k dostání v běžné obchodní síti za cenu 12,90 Kč.

0 Komentářů

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account