Zázvorová revoluce je tady! Připravte se na ni a posuňte koktejlovou klasiku na zcela novou úroveň. S nejnovějším přírůstkem do rodiny prémiových mixerů Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer zažijete dokonalou explozi chutí. Kombinuje vynikající citrusovou chuť červených pomerančů doplněnou lehkou štiplavostí zázvoru. Obohaťte svůj domácí bar o nový rozměr chuťových zážitků!
Záruka perfektního koktejlu
Jaro je tady a s ním i začátek grilovací sezóny a zahradních párty. A proto nastává ten pravý čas doplnit barové zásoby o nové, kvalitní produkty, které se nikdy neztratí. Ať už se rozhodnete hosty potěšit oblíbenou stálicí Gin&Tonic, milovníky rumu koktejlem Dark’n Stormy nebo lákavou kombinací vodky a zázvoru v drinku Vodka Mule, zaměřte se na volbu nejen prémiového alkoholu, ale i mixérů. „Většina lidí výběr kvalitních toniků a limonádových sodovek podceňuje. Neuvědomují si totiž, že tvoří podstatnou část drinku. Jejich kvalita je opravdu stěžejní pro výslednou chuť koktejlu a výběr toho nesprávného může skutečně zničit zážitek ze skvělého drinku,“ říká brand ambasador značky Fever-Tree Lukáš Hanzl a dodává, že při výběru se vždy vyplatí držet se hesla: „Když tři čtvrtiny vašeho drinku tvoří mixér, používejte ten nejlepší“.
Průkopníci prémiových toniků
Když se v roce 2003 vydali Charles Rolls a Tim Warrilow, spolumajitelé značky Fever-Tree, na patnáctiměsíční cestu po různých koutech světa, bylo jejich cílem najít ty nejkvalitnější suroviny, které by se staly základem 100 % přírodních kvalitních mixérů. O dva roky později představili svůj první produkt, Premium Indian Tonic Water. Od této doby rozšířili nabídku o další lahodné produkty, které neobsahují přidaná umělá barviva, sladidla či konzervanty. „Výhodou značky Fever-Tree je, že se mixéry vyrábí z nejkvalitnějších, 100 % přírodních ingrediencí z celého světa. Obsahují například chinin z Konga, mexické hořké pomeranče, sicilské citrony či citronový tymián z francouzské Provence,“ říká ke kvalitě produktů brand ambasador značky. Jejich mimořádnou kvalitu potvrzuje i hodnocení 50 nejlepších barů světa. V žebříčku odborného časopisu Drinks International se Fever-Tree umístilo již 10. rokem jako nejprodávanější i nejvíc trendy značka v kategorii prémiových nealkoholických limonád.
NÁŠ TIP: Osvěžující novinka
S růstem popularity zázvorových piv přichází značka Fever-Tree s novinkou Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer, která obsahuje tři druhy zázvoru z Cochinu, Nigérie a Pobřeží slonoviny doplněné o pikantní chuť červených pomerančů. Vyznačuje se ohnivou, plnou chutí prémiového zázvorového piva a vyváženou citrusovou příchutí italského pomeranče s jemným šťavnatým závěrem.
„Benefitem novinky je především její osvěžující citrusová chuť doplněná lehkou štiplavostí zázvoru. Bude se hodit především k nestařenému alkoholu. Pokud jste fanoušky rumu, doporučuji vyzkoušet v kombinaci s produktem Plantation 3 stars. V případě, že v létě dáváte přednost spíše ginům, parádu udělá v kombinaci s francouzským řemeslným ginem Citadelle original nebo london dry ginem Brokers. Příjemného osvěžení dosáhnete i s tequilou nebo vodkou,“ říká k párování novinky Lukáš Hanzl.
Díky své chuťové vyváženosti a ostrému aroma si ho můžete vychutnat i samostatně. Do velké sklenice vložte dostatečné množství ledu, přidejte Fever-Tree Blood Orange Ginger Beer a na závěr ozdobte plátkem červeného pomeranče nebo limetou s borůvkami.
K dostání v praktickém 0,5 l balení za 68 Kč na www.warehouse1.cz.
Foto a text: se souhlasem Fever-Tree