Bageterie Boulevard nabízí na některých pobočkách službu drive in, nejnověji takovou naleznete na 44. km dálnice D8 směrem na Teplice v obci Siřejovice. Pásku slavnostně přestřihl majitel řetězce Bageterie Boulevard Petr Cichoň společně s provozovatelem siřejovické jednotky Zdeňkem Větrem a francouzským šéfkuchařem Rémi Decroixem, který při této příležitosti představil nové menu pro jarní sezonu – burgundské Chef menu.
Vyhlášený kuchař Rémi Decroix pochází z francouzského Lille, kromě Francie vařil ve Švýcarsku, Belgii, USA, a téměř po celém světě, svůj domov ale našel v kouzelné vesničce na Vysočině, kde se svou manželkou provozuje vyhledávanou restauraci s klasickou francouzskou kuchyní Bistrot de Papa. Pro Bageterie Boulevard navrhl a připravil nové chef menu, které bude v prodeji od 14. března. Zákazníci Bageterie se mohou těšit na bagetu s hovězím po burgundsku s marinovanou cibulkou a restovanými žampiony, nebo jarní francouzské kuře s dijonskou omáčkou, restovaným chřestem, vejci a ředkvičkami.
Siřejovická jednotka má originální design, 70 míst k sezení a v letním období je rozšířená o venkovní sezení s dětským hřištěm. Rozhodně tak není místem jen pro rychlou zastávku při cestě po dálnici, ale i vyhledávaným místem pro odpočinek spojený s kvalitním jídlem pro výlety do malebného okolí. Je v blízkosti sjezdu z Labské stezky, svoje místo tam tedy najdou i cyklisté. To, co má siřejovická bageterie navíc je nádherná vyhlídka na hory a okolní přírodu, což z ní dělá příjemnou odpočinkovou zónu a místo pro setkávání. Širokou nabídku čerstvých i zapečených baget, doplňují zlatavé patatas s domácí tatarkou, domácí Ice tea, polévky , saláty a v Siřejovicích i sladká tečka v podobě palačinek, které si můžete sestaviti dle vlastní chuti.
Pobočka potěší i obyvatele blízkého okolí, kteří mohou využívat rozvoz jídla a nápojů prostřednictvím služby BBdomů pokrývající širokou rozvozovou zónu zahrnující Lovosice, Roudnici a okolí. Zákazníci ocení i formu objednávky Pick-up, ta umožňuje objednání jídla předem a jeho vyzvednutí přímo na čas což dále zvyšuje zákaznický komfort a šetří čas. Lidé ji najdou přímo v aplikaci BB. Je v pořadí sedmou jednotkou řetězce se službou drive – in, Bageterie Boulevard tím plní svoji strategii vybudovat jako úspěšný český koncept restaurace po celé české dálniční síti.
Svoji první pobočku Bageterie Boulevard otevřela v roce 2003 na pražském Kulaťáku v Dejvicích. V průběhu let expandovala nejenom do dalších pražských částí, ale také do dalších měst po celé České republice a na Slovensku a nyní provozuje víc než 60 restaurací. Bageterie Boulevard je koncept exprès gourmet restaurací v lehkém francouzském stylu a gurmánskými specialitami vytvořenými podle receptur šéfkuchařů z jednotlivých evropských regionů. Připravuje je z čerstvých regionálních surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách nadýchaného pečiva. Nabídku baget doplňují dozlatova pečené Patatas, husté krémové polévky, Ice tea, freshe, bohaté snídaňové menu, nebo vegetariánské a veganské receptury Be balanced. V každém ročním období ochutnáte v Bageteriích Boulevard nové sezonní Chef menu, které je vždy inspirováno kuchyní vybraného evropského či světového regionu a připravené místním šéfkuchařem.
Zdroj a foto: Bageterie Boulevard