zelí s klobáskou a jablkem

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 40 minutes
Celkový čas 50 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila NelaVávrová

Ingredience

  • 500 g sterilovaného bílého zelí
  • 2 zelená jablka
  • 100 ml jablečného moštu
  • 3 oblíbené klobásy jedna pálivá, dvě nepálivé
  • 1 lžička třtinového cukru
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Instrukce

  • 1.Klobásy nakrájejte na tenká kolečka a nechte krátce orestovat na oleji.
  • 2.Připravte si směs zelí, nastrouhaných a oloupaných jablek, cukru, kmínu a moštu. Směs osolte a opepřete dle chuti.
  • 3.Do připravené směsi dejte klobásy a vše přemístěte do pekáče. V něm směs nechejte péct cca 40 minut na 180 stupňů.
2 Komentářů
  1. Lenka Hudečková 1 rokem ago

    zajímavý recept, stál by za vyzkoušení 🙂

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu




©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account