Zelené fazolky se sušenými rajčaty na slanině

Vytisknout recept
Na trošce oleje orestujeme slaninu do zlatova, přidáme fazolky a sojovou omáčku a restujeme. Pak přidáme sušená rajčata v oleji ( já pokud nemám domácí kupuji v Bille od zn. efko s kapary)
Až je pokrm hotový, tak tam naleji i trochu oleje z rajčat,ale je to na chuti každého.
Já protože jsem vege, tak místo slaniny dávám Tofu, Robi maso a nebo naložené sojové nudličky.
 
Přeji dobrou chuť
Naložené sojové nudličky
sojové nudličky povaříme se zeleninovým bujónem bez glutamátu.
Do oleje do kterého jsem přidala sojovou omáčku( používám TAMARI), zeleninové koření,ale každý si může zvolit sám jaké koření mu vyhovuje. Do tohoto ochuceného oleje vložím sojové maso, ale muže se tam dát i Robi maso, nebo Tofu a nechám cca 2 hodiny uležet.
350g - Zelené fazolové lusky mražené
200g - Anglická slanina
1sklenička - Sušená rajčata v oleji
1lžíce - Olej
ks - Sojová omáčka dle chuti
příprava - 10
vaření - 15
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Zdeňka Zajíčková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account