Zdravý a vcelku rychlý perník

Vytisknout recept

Do mísy si dáme postupně, jak jsem napsala, všechny suroviny a vymícháme do těsta.

Přendáme do vymazané a vysypané formy nebo použijeme pečící papír.

Dáme upéci asi na 170°C na 25 minut. Každý podle své trouby.

Necháme vychladnout.

Jelikož peču zdravě, nedávala jsem žádnou polevu, ale to je již na každém.

Perník je moc dobrý, já sama dávám vše od oka.

Hudlenka


1ks - prášek do perníku
1lžička - skořice
3/4hrnek - olej
1hrnek - mléko
2hrnek - špaldová mouka hladká
1lžička - perníkové koření
3lžíce - kakao holandské
2lžíce - čekankový sirup
1hrst - slunečnicová semínka
ks - kandované, sušené ovoce nebo rozinky, brusinky..
příprava - 5
vaření - 25
Kategorie Dezert
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account