Zdravý a vcelku rychlý perník
Vytisknout recept
Do mísy si dáme postupně, jak jsem napsala, všechny suroviny a vymícháme do těsta.
Přendáme do vymazané a vysypané formy nebo použijeme pečící papír.
Dáme upéci asi na 170°C na 25 minut. Každý podle své trouby.
Necháme vychladnout.
Jelikož peču zdravě, nedávala jsem žádnou polevu, ale to je již na každém.
Perník je moc dobrý, já sama dávám vše od oka.
Hudlenka
1ks - prášek do perníku1lžička - skořice3/4hrnek - olej 1hrnek - mléko2hrnek - špaldová mouka hladká1lžička - perníkové koření3lžíce - kakao holandské2lžíce - čekankový sirup1hrst - slunečnicová semínkaks - kandované, sušené ovoce nebo rozinky, brusinky..příprava - 5vaření - 25
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková