Zapekaná treska so syrovo - šampiňónovou omáčkou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 1 hour
Porce 0
Uvařila Monika Galgócziová

Ingredience

  • 800 g aljašská treska
  • 400 g šampiňóny čerstvé alebo v konzerve
  • 12 ks tavený syr trojuholníkový
  • smotana na varenie
  • tvrdý syr
  • 2 ks cibuľa
  • olej
  • soľ, mleté čierne korenie

Instrukce

  • Naša obľúbená zapečená rybka, ktorú sme mali tento týždeň 😀
     
    Cibuľu nasekáme na drobno. Šampiňóny nakrájame na pásiky.
    Cibuľu opečieme na oleji do sklovita, pridáme šampiňóny a chvíľu ich podusíme. 
    Postupne pridáme trojuholníkové syry a na jemno nastrúhaný syr, ktoré pomaly rozpúšťame.
    Zriedime smotanou na varenie. Dochutíme soľou a korením.
    Tresku osolíme a okoreníme. Uložíme ju na dno zapekacej misy.
    Na tresku navrstvíme pripravenú syrovo - šampiňónovú omáčku a pečieme pri teplote 160°C cca 45 min.
    Podávame so širokkými rezanca, cestovinovou ryžou alebo varenými zemiakmi.
     
    Prajem dobrú chuť!

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account