Zapečené brambory
-
Zeleninový salát
KateřinaŠlimarová||Recepty
*heart*Postup přípravy receptu*heart* Do mísy dáme polníček a salát. Nakrájíme papriku, okurek a...
-
Tuňákový sendvič
Eva Balšínková||Recepty
Tuňák, cibulka, avokádo, a to vše v kombinaci s lahodnou tatarskou omáčkou od Hellmann's, která je teď ještě krémovější....
-
Bramboráčky plněné fazolovou směsí
Lenka Hudečková||Recepty
Fazolová směs: Do pánve dáme lžíci sádla a na to cibulku, kterou chvíli restujeme, pak přidáme papriku na...
-
Vaječný likér
Nikola Sladká||Recepty, recepty, vaření
— 500 ml smetany na vaření (12 % tuku) — 500 ml polotučného mléka — 1 vanilkový lusk (lze...
-
TRUFFES z červených fazolek
NikolaKybicová||Recepty
1. Červené fazolky (lze použít i bílé) uvaříme a necháme vychladnout ---> rozmixujeme na pastu 2. Přidáme ostatní ingredience...
-
Lehký letní koláč s malinovým přelivem
DitaBřezinová||Recepty, dezert
Lehký letní koláč s malinovým přelivem 4 ks Vejce200 g Moučkový cukr100 ml Olej200 g Hladká mouka1 ks Prášek...
-
Dýňový mugcake
BarboraLukscheider||Recepty
Ahoj holky, dnes jsem si pro vás připravila po dlouhé době nový recept na tento úžasný, vydatný a...
-
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou
NelaVávrová||Recepty
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou Ingredience na vejceVejce 4 ksVoda 1lOcet 1 lžíceIngredience na omáčkuŽloutky 3ksMáslo 150 gVinný ocet...