Vermut naranja s mandarinkou a skořicí

Vytisknout recept
Vermut je ve Španělsku víc než jen nápoj, je to tradice. O svátcích se často podává v aromatičtější podobě, která zahřeje a krásně ladí s pomalým tempem zimních večerů.
Kategorie Nápoje
Kuchyně Španělská
Čas přípravy 5 minutes
Celkový čas 5 minutes
Porce 1
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 80 ml červeného vermutu
  • 30 ml čerstvé mandarinkové šťávy
  • 1 malý kousek skořice
  • 1 proužek pomerančové kůry
  • led

Instrukce

  • Do sklenice s ledem nalijte vermut a přidejte mandarinkovou šťávu. Jemně promíchejte, přidejte skořici a ozdobte pomerančovou kůrou. Výsledkem je hřejivý, lehce kořeněný drink s citrusovým závěrem, ideální jako aperitiv ke svátečnímu menu.

Notes

Zdroj a foto: edelikatesy.cz

©2025 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account