Vánoční ovesné sušenky s BIO ghí

Vytisknout recept
Kategorie Cukroví
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Porce 0
Uvařila KristinaGrey

Ingredience

  • 1 hrnek Ovesné vločky
  • 1 hrnek Špaldová mouka
  • 1/2 hrnek Cukr hnědý
  • 5 lžíce Ghí
  • 1 ks Vanilka nebo vanilkový cukr
  • 1 lžička Skořice
  • 1 lžička Kypřící prášek
  • 1 špetka Sůl
  • 3 lžíce Med nebo javorový sirup

Instrukce

  • BIO ghí je dobrota sama o sobě, když ho přidáte do sušenek, budete mít luxusní a zdravé "cukroví" 🙂
    Suché ingredience smícháme dohromady a na závěr přimícháme ghí pokojové teploty a med či sirup, těsto spojíme pomocí rukou.
    Troubu rozehřejeme na 150 stupňů a sušenky pečeme ve formě na sušenky, nebo malé mafiny. Pokud pečete bez formy, počítejte s tím, že se sušenky "roztečou" je tedy lepší dělat vyšší hromádky, vykrajovat tvary jako hvězdičky atp. nemá moc cenu zkoušet (tvar se slije). 
    Za 15 minut pečení je hotovo. 🙂 

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account