Vajíčková pomazánka s brynzou a ajvarem

Vytisknout recept
Vejce uvařte natvrdo, poté je prudce zchlaďte a oloupejte.
Do větší misky dejte tvaroh a rozdrobenou brynzu. Přidejte majonézu, ajvar, červenou cibuli nakrájenou na drobné kostičky, mletou uzenou papriku a sůl.
Promíchejte a nakonec něžně vmíchejte vejce nakrájená na kostičky.

2lžíce - majoneza
2lžíce - ajvar
1/2ks - červená cibule
1špetka - uzená paprika
1špetka - sůl
3ks - vejce
250g - tvaroh
100g - brynza
příprava - 30
vaření - 10
Kategorie Chuťovka
Porce 0
Uvařila FrantiškaVozdecká

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account