Troubový guláš
Ingredience
- 1 kg Hovězí maso
- 3 ks Cibule
- 5 stroužek Česnek
- 1 ks Červená paprika
- 2 lžička Gulášové koření
- 3 lžička Sladká paprika
- 1 lžička Pálivá paprika
- 3 lžíce Solamyl
- 2 ks Masox nebo vlastní vývar
- 1 ks Rajčatový protlak
- 1,25 l Vody
- 2 lžička Sůl a pepř
Instrukce
- Maso nakrájíme na větší kostky a vložíme do pekáče, cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme nahrubo, papriku nakrájíme na kostky, vmícháme rajský protlak a přidáme všechny ostatní ingredience, zalijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme do trouby vyhřáté na 250oC. Pečeme cca 60 minut (vepřové maso) nebo 100 minut (hovězí maso).POZOR!!! V žádném případě neotevíráme, nemícháme a NEZÍRÁME dovnitř! 🙂Rychlá a jednoduchá příprava se skvělým výsledkem! Nejraději podávám s voňavým čerstvým chlebem. Přeji DOBROU CHUŤ!