Troubový guláš

Vytisknout recept

Maso nakrájíme na větší kostky a vložíme do pekáče, cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme nahrubo, papriku nakrájíme na kostky, vmícháme rajský protlak a přidáme všechny ostatní ingredience, zalijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme do trouby vyhřáté na 250oC. Pečeme cca 60 minut (vepřové maso) nebo 100 minut (hovězí maso).

POZOR!!! V žádném případě neotevíráme, nemícháme a NEZÍRÁME dovnitř! 🙂

Rychlá a jednoduchá příprava se skvělým výsledkem! Nejraději podávám s voňavým čerstvým chlebem. Přeji DOBROU CHUŤ!


1kg - hovězí maso
3ks - cibule
5stroužek - česnek
1ks - červená paprika
2lžička - gulášové koření
3lžička - sladká paprika
1lžička - pálivá paprika
3lžíce - solamyl
2 ks - masox nebo vlastní vývar
1ks - protlak rajčatový
1,25l - voda
2lžička - sůl a pepř
příprava - 40
vaření - 100
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HanaŠvamberková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account