Troubový guláš

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 40 minutes
Čas vaření 1 hour 40 minutes
Porce 0
Uvařila HanaŠvamberková

Ingredience

  • 1 kg Hovězí maso
  • 3 ks Cibule
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 ks Červená paprika
  • 2 lžička Gulášové koření
  • 3 lžička Sladká paprika
  • 1 lžička Pálivá paprika
  • 3 lžíce Solamyl
  • 2 ks Masox nebo vlastní vývar
  • 1 ks Rajčatový protlak
  • 1,25 l Vody
  • 2 lžička Sůl a pepř

Instrukce

  • Maso nakrájíme na větší kostky a vložíme do pekáče, cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme nahrubo, papriku nakrájíme na kostky, vmícháme rajský protlak a přidáme všechny ostatní ingredience, zalijeme vodou, přikryjeme alobalem a dáme do trouby vyhřáté na 250oC. Pečeme cca 60 minut (vepřové maso) nebo 100 minut (hovězí maso).
    POZOR!!! V žádném případě neotevíráme, nemícháme a NEZÍRÁME dovnitř! 🙂
    Rychlá a jednoduchá příprava se skvělým výsledkem! Nejraději podávám s voňavým čerstvým chlebem. Přeji DOBROU CHUŤ!

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account