Tokan z bravcoveho pliecka
-
DOMÁCÍ VEGAN NUTELLA
KláraKufová||Recepty
Jednou za čas mě přepadne neovladatelná chuť na klasické prasečinky v jídle, kterým je například právě Nutella! Když jsem v obchodě...
-
Obalované zelí s bramborem, zeleninovou přílohou a tatarskou omáčkou
JanaFidrová||Recepty
Obalované zelí s bramborem, zeleninovou přílohou a tatarskou omáčkou 1 ks Hlávkové zelí - menší1 hrnek Strouhanka2 ks Vejce1...
-
Halloweenské rakvičky plněné pancettou, pórkem a zázvorem
TerezaLavičková||Recepty
Těsto si vyválíte na pomoučené ploše asi na 0,5 cm plát. Těsto by nemělo být příliš tenké, aby se...
-
Grand Tonic
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Co by byly Vánoce bez pomerančů! Měly by dostat prostor i v koktejlovém menu a to v podobě nejlegendárnějšího likéru Grand...
-
Vymazlený zeleninový vývar
AnnaTůmová||Recepty
Příprava jídla Do zapékací mísy vložím na velké kusy nakrájenou zeleninu, česnek a zakápnu olivovým olejem. Zapékací mísu vložím...
-
Naložený Camembert
MartinaAntalová||Recepty
Sýry , cibule a feferonky pokrájím na malé kousky, osolím, okořením, přiliji olej a promíchám. Směs dám do sklenic,...
-
Cuketový "nákyp"
Jaroslava Korpášová||Recepty
Rodiče nás zásobují cuketami ze zahrádky a tak po polévce došlo na "nákyp". Vzala jsem dvě poměrně velké cukety,...
-
Donuts z kynutého těsta – pečené a plněné
AnnaTůmová||Recepty
Postup přípravy najdete ve videu. Dobrou chuť 🙂200ml - Teplá voda2lžíce - Kokosový tuk15g - Droždí250g - Špaldová mouka40g...