Těstovinový salát s tuňákem

Vytisknout recept
Uvaříme těstoviny v osolené vodě do měkka. Mezitím si na drobno nakrájíme cibulku a rajčata na kostičky (plus kdo chce vajíčka vařená na tvrdo, jinou zeleninu, atd.). V kastrůlku rozpustíme med s olivovým olejem a necháme zchladnout. Poté do medu a oleje přidáme špetku skořice a citronovou šťávu. Do těstovin vmícháme tuňáka, rajčata, cibulku (či přidané další ingredience dle vlastní chuti), a zalijeme zálivkou. 
3lžíce - Med
400g - Těstoviny
1ks - Červená cibule
Dle chuti ks - Rajčata
1/2 citronu ks - Citronová šťáva
Přiměřeně dle množství těstovin ks - Olej
Přiměřeně dle množství zálivky ks - Mletá skořice
ks - Dle chuti možno přidat vejce, či nějaký druh zeleniny, atd.
příprava - 15min
vaření - 10min
Kategorie Salát
Uvařila LucieSuchá

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account