Teplý salát s tuňákem

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 10 minutes
Porce 0
Uvařila PetraSchäferová

Ingredience

  • 100 g Pórek
  • 100 g Špenát
  • 120 g Tuňák
  • 3 lžíce Řepkový olej
  • 1 - 2 stroužek Česnek
  • 1 špetka Sůl, pepř

Instrukce

  • Na řepkovém oleji orestujeme na kolečka pokrájený pórek, jakmile je zlatavý, přidáme k němu čerstvý nebo mražený špenát. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Společně prohřejeme 2-3 minutky a servírujeme. Na vrch salátu dáme kousky tuňák z konzervy.

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account