Studený hráškovo-avokádový krém. Ideální záležitost pro letní dny.

Vytisknout recept
Kategorie Polévka
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 15 minutes
Porce 0
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 400 g Hrášek
  • 1 ks Avokádo
  • 3-4 hrnek Voda
  • 1/2 hrnek Mungo klíčky
  • 1/2 hrnek Řeřicha
  • 1 stroužek Česnek
  • Sůl

Instrukce

  • Polévky jsou skvělé a lahodné. Jenže v létě, kdy slunce praží, hledáme spíše něco osvěžujícího. Studený krém je svěží, lehký, prostě ideální!
    Postup:Hrášek zalijeme horkou vodounecháme jej krátce změknoutnásledně rozmixujeme spolu s avokádemmungo klíčky a řeřichou v hladký krém.Kdyby byl příliš hustý, přidáme více vody.Dochutíme česnekem, solí, pepřem a dáme chladit do lednice.  Vychlazený krém rozdělíme do misek či hrnků a zdobíme mungo klíčky a řeřichou. 
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account