Studený hráškovo-avokádový krém. Ideální záležitost pro letní dny.
Ingredience
- 400 g Hrášek
- 1 ks Avokádo
- 3-4 hrnek Voda
- 1/2 hrnek Mungo klíčky
- 1/2 hrnek Řeřicha
- 1 stroužek Česnek
- Sůl
Instrukce
- Polévky jsou skvělé a lahodné. Jenže v létě, kdy slunce praží, hledáme spíše něco osvěžujícího. Studený krém je svěží, lehký, prostě ideální!Postup:Hrášek zalijeme horkou vodounecháme jej krátce změknoutnásledně rozmixujeme spolu s avokádemmungo klíčky a řeřichou v hladký krém.Kdyby byl příliš hustý, přidáme více vody.Dochutíme česnekem, solí, pepřem a dáme chladit do lednice. Vychlazený krém rozdělíme do misek či hrnků a zdobíme mungo klíčky a řeřichou.