Kuracie na šampionoch

Vytisknout recept
Kuracie mäsko som si naporovala na menšie, osolila, okorenila a z prudka osmahla na panvici.
Vybrala na tanierik, vo výpeku som podusila cibuľku na malé kocky, prilada umyté a nakrájané šampióny a orestovala.
Podliala som vodou, pridala kuracie masko a dusila do mäkka.
Pred koncom som zahustila troškou solamylu.
Podávam s tarhoňou alebo ryžou. Kto má čo rád.

ks - kuracie prsia,alebo vykostené stehná
ks - čerstvé šampiony
ks - cibuľka, soľ, korenie
ks - tarhoňa,alebo ryža
příprava - 30
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila VierkaCíbiková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account