Středomořský salát s krevetami a parmezánem
Ingredience
- 400 g ledového salátu
- 400 g mražených vyloupaných krevet
- Šťáva z 1 citrónu
- 30 g strouhaného parmezánu
- Čerstvě mletý černý pepř
Instrukce
- Mražené krevety necháme povolit, a poté na pánvi několik minut podusíme, dokud nezískají růžovo-oranžovou barvu.
- Osolíme a opepříme podle chuti.
- Do hlubokých talířů nebo misek natrháme ledový salát. Můžeme jej mírně osolit a opepřit, zlehka pokapeme citronovou šťávou a důkladně promícháme.
- Nahoru položíme hotové krevety a ozdobíme trochou parmezánu.
- Krevety můžeme ochutit pár kapkami citronu, česnekem, bylinkami nebo chilli.
- Dobrou chuť!
krevety nemusím, ale saláty mám moc ráda…
Super, jen krevety nemusim =(
Rychlý a moc dobrý salát.