Hovadzie maso dusene v keli

Vytisknout recept
Ocistene umyte a osusene maso pokrajame na mensie kusky. Na rozpalenej masti spenime nadrobno pokrajanu cibulu, pridame pokrajane maso, mlete cierne korenie, sol a dusime vo vlastnej stave do polomakka. Potom pridame ocisteny, na rezance pokrajany umyty kel a kratko podusime. Zahustime svetlou zaprazkou, ktorú sme pripravili z oleja a muky, zalejeme vyvarom a dusime domakka. Pred dokoncenim pridame rozotrety cesnak a na male kocky pokrajanu a poprazenú udenu slaninu. Ako prilohu podavame varene zemiaky alebo chlieb.

400g - kel
20g - hladka muka
1ks - cesnak
1špetka - sol
60g - bravcova mast
1ks - vacsia cibula
20g - udena slanina
400g - predne hovadzie maso bez kosti
1sklenička - olej
1špetka - mlete cierne korenie
příprava - 1 hod
vaření - 1 hod
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account